Hoe je vlijmscherpe zoekvragen stelt én beantwoordt (juni 2024)

Zoek je iets?

We sluiten het seizoen af met een hele leuke gastspreker: Sabine van der Hulst. Zij vertelt over het stellen en beantwoorden van vlijmscherpe zoekvragen.

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 13 juni van 9.00-11.00 uur bij Winterdijk30b in Waalwijk.

Wij hebben er heel erg veel zin in en we hopen weer veel enthousiaste mede-ondernemers te ontvangen.

Meld je wel even aan, zodat we weten wie we mogen verwachten.

Open Coffee Waalwijk

Open Coffee Waalwijk is een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar bij Winterdijk30b en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een goed gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie. En vergeet je visitekaartjes niet!

Mededelingen en Loterij

Rond 10:00u hebben we een centraal moment, waarin we elke maand een loterij houden. Meedoen is niet moeilijk. Je hebt maximaal 2 visitekaartjes nodig. Wil je een prijsje winnen, stop dan je visitekaartje in de pot om te ontvangen. Heb je ook een prijsje om zelf weg te geven, stop dan je visitekaartje in de pot om weg te geven. In beide mag natuurlijk ook en je mag natuurlijk ook meedoen als je zelf niets hebt weg te geven. Tijdens de loterij trekken we 3 visitekaartjes en de bijbehorende ondernemers hebben een minuut de tijd om zichzelf te pitchen.

Programma

09.00u – Ontvangst
10.00u – 10-uurtje en mededelingen
10:10u – Sabine van der Hulst: Hoe je vlijmscherpe zoekvragen stelt én beantwoord
11.00u – Eind van de bijeenkomst

Vlijmscherpe zoekvragen stellen én beantwoorden met Sabine van der Hulst

Ben jij als ondernemer op zoek naar een warme ingang bij een organisatie? Tijdens de juni-bijeenkomst van de Open Coffee Waalwijk gaan we aan de slag met het thema Zoekvragen. Maar hoe stel je nu een goede zoekvraag? En vooral ook: hoe kun jij een zoekvraag van iemand anders op zo’n manier beantwoorden, dat de ander er ook echt iets aan heeft?

Daar weet netwerkspecialist Sabine van der Hulst alles van. Zij geeft ons uitleg over het stellen van een goede zoekvraag en het beantwoorden ervan.

Wil jij ook bedreven worden in het stellen van zoekvragen? Kom dan op 13 juni om 9 uur naar de Open Coffee in Waalwijk. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet verplicht, maar we vinden het wel fijn.

Aanmelden

We vinden aanmelden ook deze maand fijn. Registreer dus een GRATIS ticket! Meld je via deze pagina aan en laat anderen weten dat je ook komt. Heb je Facebook of Linkedin, meld je dan ook daar even. Deze vind je via onze facebookpagina en Linkedinpagina.

Locatie en parkeren

Open Coffee Waalwijk wordt gehouden in Winterdijk30b. Aan de Winterdijk is het niet toegestaan te parkeren (hierop wordt streng gecontroleerd!). Parkeren kan aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis (voor navigatie: Taxandriaweg 6). Bij de betaalautomaat loop je het bruggetje richting Centrum op. Winterdijk30b ligt dan links voor je.

Nodig je netwerk uit!

Help ons door dit evenement te delen in je netwerk. Deel het op Social Media of stuur onze nieuwsbrief door. Like ook onze Facebookpagina en volg onze Linkedinpagina!

Geen categorie