#Durftevragen (april 2024)

#Durftevragen

De volgende Open Coffee komt er alweer snel aan. Dit keer met een #Durftevragensessie.

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 11 april van 9.00-11.00 uur bij Winterdijk30b in Waalwijk.

Wij hebben er heel erg veel zin in en we hopen weer veel enthousiaste mede-ondernemers te ontvangen.

Meld je wel even aan, zodat we weten wie we mogen verwachten.

Open Coffee Waalwijk

Open Coffee Waalwijk is een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar bij Winterdijk30b en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een goed gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie. En vergeet je visitekaartjes niet!

Mededelingen en Loterij

Rond 10:00u hebben we een centraal moment, waarin we elke maand een loterij houden. Meedoen is niet moeilijk. Je hebt maximaal 2 visitekaartjes nodig. Wil je een prijsje winnen, stop dan je visitekaartje in de pot om te ontvangen. Heb je ook een prijsje om zelf weg te geven, stop dan je visitekaartje in de pot om weg te geven. In beide mag natuurlijk ook en je mag natuurlijk ook meedoen als je zelf niets hebt weg te geven. Tijdens de loterij trekken we 3 visitekaartjes en de bijbehorende ondernemers hebben een minuut de tijd om zichzelf te pitchen.

Programma

09.00u – Ontvangst
10.00u – 10-uurtje en mededelingen
10:10u – #Durftevragen
11.00u – Eind van de bijeenkomst

Durftevragen

#Durftevragen
✔️ Welke dierenarts vindt het leuk om bij mijn kinderen op school een presentatie te geven over zijn of haar werk?

✔️ Wie kan me in contact brengen met een duurzame textieldrukker?

✔️ Welke uitvaartondernemer of -begeleider wil er met me meedenken over een informatiebrochure over mini-urnen en assieraden?

✔️ Wie heeft er een cv-ketel over voor een scoutinggroep?

✔️ Wie heeft er een tent te leen om in de achtertuin in te kamperen?

✔️ Wie heeft er op korte termijn een vastframe-handbike met ondersteuning beschikbaar voor iemand die graag wil deelnemen aan de handbikebattle 2024?

✔️ Wie heeft er een 360-gradenvideo van het Noorderlicht en wil die delen met een palliatieve patiënt?

Het zijn zomaar wat vragen die je kunt tegenkomen als je via sociale media zoekt op bovenstaande hashtag. Met de hashtag proberen vragenstellers in contact te komen met mensen die ze verder kunnen helpen.

Niet verwonderlijk dat deze hashtags ook onder ondernemers populair is. Bij Open Coffee Waalwijk besteden we er zelfs geregeld extra aandacht aan, zoals bijvoorbeeld tijdens de netwerkochtend op donderdag 11 april.

Paul van de Krol van The Best You Can Be Academy heeft een prangende vraag en kan jouw hulp daar goed bij gebruiken.

Wil jij meedenken en Paul verder helpen? Kom dan van 9-11 uur naar Winterdijk30B in Waalwijk.

Aanmelden

We vinden aanmelden ook deze maand fijn. Registreer dus een GRATIS ticket! Meld je via deze pagina aan en laat anderen weten dat je ook komt. Heb je Facebook of Linkedin, meld je dan ook daar even. Deze vind je via onze facebookpagina en Linkedinpagina.

Locatie en parkeren

Open Coffee Waalwijk wordt gehouden in Winterdijk30b. Aan de Winterdijk is het niet toegestaan te parkeren (hierop wordt streng gecontroleerd!). Parkeren kan aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis (voor navigatie: Taxandriaweg 6). Bij de betaalautomaat loop je het bruggetje richting Centrum op. Winterdijk30b ligt dan links voor je.

Nodig je netwerk uit!

Help ons door dit evenement te delen in je netwerk. Deel het op Social Media of stuur onze nieuwsbrief door. Like ook onze Facebookpagina en volg onze Linkedinpagina!

Bijeenkomsten